Zoeken

   

Nodlan lan informatie  

   

Nodlan login  

   

Beste nodlanners,

Het leek begin dit jaar er goed uit te zien we hadden 2 partijen gevonden die bereid waren ons een Glasvezel lijn te sponsoren. Maar niks bleek mooier waar na de verbouwing van het hof van salland is er nu een bibliotheek gevestigd in het pand die gebruik maakt van de glasvezel lijn die al jaren door onze lanparty gebruikt word. Deze lijn is natuurlijk niet van ons deze is ooit aangelegd voor het hof van salland echter is hij nu op naam van het de bibliotheek waardoor wij hier geen gebruik meer van kunnen maken.

Nu zul je zeggen nou mooi? Glasvezel altijd aanwezig! De bibliotheek  wil op geen enkele manier met onze lanparty te maken ze willen ons dus niet op het netwerk van de bibliotheek hebben. Kortom we zijn weer terug bij af want zonder een goeie internet lijn hebben we geen lanparty tegenwoordig.
Wij proberen in contact te komen met een andere internet leverancier en hopen hier ook het één en ander mee te kunnen regelen.

We liepen ook tegen het probleem aan dat we naar de gymzaal moesten en hierdoor extra maatregelen moesten treffen wat betreft de vloer hier is een oplossing voor en zou voldoende moeten zijn om ons evenement te kunnen organiseren.

Wij doen ons uiterste best naast ons privé leven alles zo snel en goed mogelijk te regelen echter is soms de tijd ver te zoeken. Toch hopen wij snel weer een lanparty te kunnen neerzetten wij zijn niet van plan om de handoek in de ring te gooien maar op deze manier word het ons niet makkelijk gemaakt

Wij zijn ook in overleg met Joined forces om te kijken als we zo gezamenlijk misschien een oplossing kunnen vinden zowel voor hun als voor ons! Ondanks dat we twee aparte partijen zijn schiet het voor beide partijen niet op als we er mee moeten stoppen om het internet! Wij hopen zo snel mogelijk een update te kunnen geven over de gang van zaken!

   

Nodlan datum  

   

Nodlan nieuwsbrief  

   

Nodlan facebook  

   
© Nodlan party 2003 - 2016