Zoeken

   

Nodlan lan informatie  

   

Nodlan login  

   

Beste NODlanners,

Helaas moeten wij jullie mededelen dat wij NODlan aankomend jaar moeten uitstellen naar een later tijdstip. Wij zullen dit gaan proberen te verschuiven richting de herfstvakantie van 2015.

Dit komt doordat het Hof van Salland een verbouwing heeft gehad waardoor de zaal een stuk kleiner is geworden, en hierdoor hebben wij minder plek voor Nodlan. Dit lijkt ons dan ook niet meer de beste locatie. Als alternatief is er een optie om de sportzaal te gebruiken, echter brengt dit nieuwe uitdagingen met zich mee zoals het regelen van een 'afdekvloer' zodat de sportvloer niet beschadigt kan worden.
Ook bleek de internetaansluitingen dit jaar een probleem te zijn, wij hebben de afgelopen jaren de internetverbinding gesponsord gekregen van diverse partijen zoals: Reggefiber en Glashard. Echter hebben wij dit jaar geen bevredigende internetverbinding gesponsord kunnen krijgen die voldoet aan de eisen van de 80+ Nodlanners.

Aangezien naar onze mening, de kabelverbinding van het Hof van Salland niet toereikend genoeg is om met 80+ personen te internetten en (zonder lag op) te gamen. Met onze ervaring van de voorgaande jaren is gebleken dat tijdens Nodlan op enkele uren ‘s nachts na, de 100 Mbit lijn volledig in gebruikt was.
Dit zijn de voornaamste problemen waar wij momenteel tegenaan lopen, hierdoor hebben wij als organisatie van Nodlan besloten om aankomend jaar Nodlan uit te moeten stellen tot er oplossingen zijn gevonden voor de problemen die op het moment veel hinder veroorzaken.

Nodlan staat zoals vele van jullie weten voor gezelligheid, en wij willen daardoor geen overhaaste beslissingen nemen. Ook willen wij niet genoodzaakt zijn om bijvoorbeeld de entreeprijs dusdanig te moeten verhogen omdat er momenteel niet voldoende budget is om zelf een internetabonnement af te sluiten voor een jaar (terwijl Nodlan er maar 3 dagen in het jaar gebruik van maakt.)

Heb jij suggesties wat betreft een afdekvloer, contacten in de ICT-sector of andere oplossingen of ideeën? Laat het ons dan weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

p.s. Wij zullen natuurlijk achter de schermen druk bezig blijven voor het vinden van oplossingen, en jullie op de hoogte houden van nieuwtjes betreft een geschikte locatie. Ook hopen wij jullie natuurlijk terug te zien op een nieuwe Nodlan!

Met vriendelijke groeten,
Nodlan Crew

   

Nodlan datum  

   

Nodlan nieuwsbrief  

   

Nodlan facebook  

   
© Nodlan party 2003 - 2016