Zoeken

   

Nodlan lan informatie  

   

Nodlan login  

   

Over de lokatie:
Sinds dat we NODlan zijn begonnen, zijn wij al verbonden aan het Hof van Salland. De naam 'Nightmare on Dorpstreet' is uiteraad ook slim gejat geleend doordat het Hof van Salland ook aan de Dorpstraat ligt. De grote zaal waar de lan party in plaatsvindt heeft een goede en gezellige uitstraling. We houden er zelf namelijk ook niet van om in een kale hal of sporthal te zitten.

 
alt alt
De zaal De zaal


Openbaar vervoer:
Vanaf Deventer :
Vanaf Centraal Station Deventer neem de bus 161 (Richting Zwolle), uitstappen halte Diepenveen Centrum (Busreis ong. 8 minuten)

Vanaf Zwolle :
Vanaf Centraal Station Zwolle neem de Intercity trein (richting Roosendaal) & overstappen op Station Olst. Daarvandaan de bus 161 (Richting Deventer), uitstappen halte Diepenveen Centrum (Totale reisduur ong. 41 minuten)

Slaapzaal :
Voor degene die toch even wil gaan liggen, die kan in een van de vergaderzalen (staat aangegeven) rustig zijn schoonheidsslaapje houden. Er is daar genoeg plaats, maar hou rekening met anderen. Leg je luchtbed of waar je ook op gaat slapen dan ook zo neer dat je niet onnodig veel plaats inneemt. NODlan kan niet aangesproken worden op het gesnurk wat her en der uit diverse hoeken hoorbaar is.

Douches :
Even weer fris de dag beginnen? Op zaterdag/zondag -ochtend hebben wij een kleedkamer tot onze beschikking. Voor degene die wil douchen of zichzelf wil opfrissen, kan er natuurlijk gewoon gebruik van maken.

Adres:

Hof van Salland
Dorpstraat 30
7431 CL Diepenveen

   

Nodlan datum  

   
© Nodlan party 2003 - 2016